SEMI DI LINO ANTI-ORANGE SHAMPOO 250 ML

750 ден

Шампон без сулфати за нега и неутрализација на непосакувани портокалови тонови кај плава и кафена коса.

Опис

Шампон без сулфати за нега и неутрализација на непосакувани портокалови тонови кај плава и кафена коса.Нежно ја чисти ,ги  неутрализира несаканите портокалови тонови и  истовремено длабински ја храни и ревитализира косата.