REVLON UNIQ ONE SET SHAMPOO 490 ML +HAIR MASK TREATMENT 300ML +HAIR TREATMENT CLASIC FRAGRANCE 150ML

3,560 ден

Сет од шампон 490ml  и третманска маска 300ml и третман во спреј 150ml  за многу оштетена и сува коса.

Категорија: ,