REUZEL PINK POMADE 35 GR

650 ден

Помада за обликување на коса со силно држење и среден сјај.

Опис

Формулиран со пчелин восок, овозможувајќи му на производот да се лизга низ косата без да се згрутчува и истовремено поттикнува задржување на влагата. Pink Pomade Grease има уникатна формула која обезбедува одлично држење совршено за најгустата и највитканата коса.

Карактеристики:

-силно  држење

– среден  сјај

– на база на масло