REUZEL GROOM & GROW ORIGINAL SCENT SET

1,450 ден
Специјално за љубители на брада сет од два производи, кој ќе ви овозможи да се грижите за вашиот стил и да ја дефинирате вашата брада,а притоа да ја негувате и навлажнувате.
Сетот содржи:
 1.Beard balm 35g -балсам за нега на брада ја измазнува кожата ,ја негува, хидрира ,омекнува  и дава свежина на брадата
2.Beard foam 70ml пена за брада која  дава исклучително препознатлив мирис не ја иритира кожата ја омекнува и хидрира брадата.
Подарок:Reuzel двоен дрвен чешел за брада.
Категорија: таг

Опис

Специјално за љубители на брада сет од два производи Beard balm original scent 35g -балсам за нега на брада и Beard foam original scent 70ml пена за брада Подарок:Reuzel двоен дрвен чешел за брада.