REUZEL FIBER POMADE 35 GR

650 ден

Фибер помада за обликување на коса со цврсто држење и низок сјај.

Категорија:

Опис

Помадата создава текстурна дефиниција со цврсто, но еластично држење и финиш со низок сјај.

Карактеристики:

-Силно држење

– низок сјај

– растворлив во вода