REUZEL EXTREME HOLD MATTE POMADE 340 GR

2,700 ден

Помада за обликување на коса со екстремно силно држење и мат финиш.

Опис

Помадата обезбедува  најсилно држење и мат финиш. Оваа формула на база на вода лесно се мие и нема да остави лепливи траги.

Карактеристики:

– екстремно држење

– без сјај

– растворлив во вода