REUZEL BLUE POMADE 113 GR

1,190 ден

Помада за обликување на коса со силно држење и висок сјај.

Опис

Помадата ја задржува еластичноста во текот на денот, без стврднување или лупење. Вклучува уникатна комбинација на состојки што овозможува помадата лесно да се мие од косата, без да остави остатоци или таложење.

Карактеристики:

-Силно држење

– Висок сјај

– растворлив во вода