REUZEL BEARD FOAM WOOD & SPICE 70 ML

720 ден

Регенератор за брада  кој ја омекнува и  вашата брада и брзо се апсорбира, помагајќи да се скротат и контролираат разлетаните влакна.Формулиран за намалување на сувоста  и чешањето на кожата и брадата.Веднаш прави вашата брада да изгледа погуста.

Начин на употреба: Истурете 2 пумпи (во зависност од должината на брадата) на дланките и рамномерно распоредете ги низ чиста брада, мустаќи и лице исушена со крпа. Втријте пена во кожата за да ја нахраните косата во коренот. Следно, се шири низ брадата со помош на чешел со широк заб.

Категорија: таг

Опис

Регенератор за брада  кој ја омекнува и  вашата брада и брзо се апсорбира, помагајќи да се скротат и контролираат разлетаните влакна.