PROYOU ANTI-HAIR LOSS TREATMENT (12х6ml)

1,600 ден

Мултиактивен лосион против опаѓање во ампули 12х6мл

Категорија: ,

Опис

Мултиактивен лосион во ампули кој:
– спречува прерано опаѓање на косата,
– дава јачина и
– волумен на косата.

Содржи тројна контрола на опаѓање на косата:
* ја опоравуаваат,
* ја регенерираат и
* ја појачуваат внатрешната структура на влакното.

Обезбедува:
* здрав и интензивен раст на косата.
* стимулира микроциркулација во крвта,
* го контролира и го спречува претераното мастење на косата.

И најбитно безбедува енергија, влажност и ја нормализираат PH вредноста на кожата на главата.