OSIS+ 2 SAND CLAY 85 ML

950 ден

Sand clay за флексибилна контрола и имагинативни фантастични фризури.

Категорија:

Опис

Sand clay за флексибилна контрола и имагинативни фантастични фризури. Со контола на држење 2 .Од сала за вежбање до диско, одржете го совршениот, природен и груб мат финиш.