ONLY YOUNG 10 IN 1 SPRAY 150ml

490 ден

Повеќенаменски третман за коса.

Категорија: , таг

Опис

Повеќенаменски третман во спреј.
10 функции во еден чекор:
Ги поправа оштетените делови на влакното,
Хидрира и дава заштита од сушење,
Го олеснува стилизирањето,
И дава сјај на косата,
Термална заштита на косата,
Го олеснува чешлањето,
Дава волумен на косата,
Заштитува од надворешни штетни влијанија,
Ефект на долготрајност на фризурата и не ја натежнува косата.