NO ORANGE EXTRA BLUE PIGMENT MASK 350ML

950 ден

NO ORANGE EXTRA BLUE PIGMENT MASK 350ML

Категорија: , таг

Опис

No Orange Extra Blue Pigment Mask 350ml

No Yellow светот од скоро се збогати и со No Orange линијата за неутрализација на несаканите црвени и портокалови рефлексии.

Благодарение на Icu Blue пигментот и дава на косата ладен и хомоген рефлекс.

Тип на коса: од темно кафеава до бланширана.