MOSER CERALINE HAIR IRON

4,900 ден

Професионална пегла за коса со керамички плочи покриени со турмалин за  природен сјај и здрав изглед на косата.

Опис

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ:
– керамичките плочи се покриени со турмалин кој обезбедува дополнителна заштита на косата од оштетување.
-керамиката рамномерно ја распределува топлината,обезбедувајќи ефективно исправување на косата за кратко време.
– има антистатички  и антибактериски ефект кој и дава на косата природен сјај и здрав изглед.
-има пет температурни режими при работа 150,170,190,210,и 230 ° C, што ви овозможува да работите со коса од секаков тип.
-не само што можете да ја исправите, туку и да ја виткате косата.
-удобниот ротирачки и вртлив кабел е 2,7 метри.
-тежи: 240 гр
-моделот е опремен со систем за заклучување на плочата и систем за автоматско исклучување
по 60 минути.