MAD ABOUT LENGHTS SHAMPOO 300 ML

950 ден

Хранлив шампон без сулфати , збогатен со Акварин комплекс и биотин. Овие состојки гарантираат дека косата е хидрирана и дека се зајакнуваат сувите должини и врвови. Шампонот ја чисти косата и скалпот на нежен начин и осигурува дека фоликулите на косата се активираат. Шампонот е погоден за луѓе со долга коса.

Категорија: , ,

Опис

Хранлив шампон без сулфати , збогатен со Акварин комплекс и биотин за одржување на долга коса.