Macadamia Star Multiaction Spray 200ml

1,090 ден

Мулти активен спреj 200ml

Категорија: , таг

Опис

Мулти активен спреj 200ml

Mаска од макадамија и колаген кој не се плакне. Идеален за третирана и безживотна коса. Ја потхранува, хидрира и ефективно ја расплеткува без да ја натежнува. Ја заштитува и Зајакнува бојата на косата, правејќи ја разиграна свиленкава и сјајна. Се нанесува на влажна коса, се прочешлува и се продолжува со стилизирање.