KEUNE 1922 By J.M TOUGH TEXTURE 250 МL

1,100 ден

Спреј за волумен на косата со средно држење и мат финиш за текстуриран изглед, без да ја оптеретувате косата.

Категорија:

Опис

Спреј за волумен на косата со средно држење и мат финиш за текстуриран изглед, без да ја оптеретувате косата.