ICE CREAM STYLE-IN TOTAL FIX HAIR SPRAY 100ml

310 ден

Екстра јак лак за коса.

Категорија: , таг

Опис

Екстра јак лак за коса.
Контролирано ја држи косата креирајќи лесен и еластичен изглед.
Ја штити косата и е отпорен на влага.