HOMME COVER 5 NB:6 DARK BLONDE

720 ден

Специјализирана боја за мажи .Само пет минути за седата коса да исчезне.

Категорија:

Опис

Специјализирана боја за мажи .Само пет минути за седата коса да исчезне.
L’ORÉAL PROFESSIONNEL HOMME COVER` 5 nb:6 DARK BLONDE.Oваа боја без амонијак, која и дава сјај на косата и
ја прави да изгледа свежо.
Потребни се само 5 минути време за апликација.Се меша со хидроген (сооднос 1 : 1)!