HOMME COVER 5 NB: 3 DARK BROWN 50ML

720 ден

Специјализирана боја за мажи .Само пет минути за седата коса да исчезне.

Категорија:

Опис

Специјализирана боја за мажи .Само пет минути за седата коса да исчезне.
L’ORÉAL PROFESSIONNEL HOMME COVER` 5 nb:3 DARK BROWN.Oваа боја без амонијак, која и дава сјај на косата и
ја прави да изгледа свежо.
Потребни се само 5 минути време за апликација.Се меша со хидроген (сооднос 1 : 1)!