FORMA WAX POMADE 100 МL

890 ден

Водена восочна помада со висока дефиниција, дизајнирана да добие модерен изглед кој овозможува долготрајно максимално задржување.

Категорија:

Опис

Водена восочна помада со висока дефиниција, дизајнирана да добие модерен изглед кој овозможува долготрајно максимално задржување. Производот не е мрсен и не остава никакви остатоци и може да се реновира во текот на денот.
Начин на употреба:
Земете ја потребната количина од восочната помада, распоредете ја рамномерно низ рацете и потоа обликувајте ја косата за да го добиете посакуваниот изглед. Користете чешел ако сакате да создадете спектакуларен изглед. Само користете малку вода за да ја реактивирате восочната помада и да ја реконструирате косата кога и да посакате.