Fanola Styling Tools Curl Control Defining Fluid 250ml

750 ден

Флуид за дефиниција и хидрирање на кадриците.

Категорија: , таг

Опис

Флуид специјално создаден за луѓе со кадрици.
Ја хидрира, ја поправа, ја заштитува косата од топлина и и дава исклучителен сјај.
Ги дефинира кадриците, и ги остава еластични и сјајни.

Се нанесува рамномерно на измиена и просушена коса со пешкир, се остава неколку мнинути и се продолжува со стилизирање. Не се плакне.