ESSENTIAL TRAVEL KIT

1,350 ден

Essential travel kit кој вклучува повеќе производи :Shaving Skincare Precision Shave Gel транспарентен гел за бричење,Fiber кој дава силно зацврстување со благ сјај,Daily Moisturizing Shampoo дневен хидратирачки шампон кој е наменет за нормална кон сува коса и кожа на главата и Daily Conditioner дневен кондиционер за мека коса и лесно стилизирање.

Категорија:

Опис

American Crew Essential travel kit кој вклучува повеќе производи :Shaving Skincare Precision Shave Gel 50ml транспарентен гел за бричење кој не прави пена и кој е специјално формулиран за прецизно бричење на нормална и потенка брада.Овозможва темелно ,брзо и чисто бричење .Ја смирува кожата и помага во спречување на иритација.Добро за чуствителна кожа .Лицето се наводенува со топла вода се нанесува на лицето тенок слој од гелот и се бриче како и обично.Fiber 50gr кој дава силно зацврстување со благ сјај.Смолест производ кој дава густина, текстура и ја прави побујна косата. Овозможува силно зацврстување, а косата останува еластична со мат финиш. Одличен за примена на кратка накај средно долга коса.Се нанесува мала количина на сува или влажна коса и се стилизира по желба.
Daily Moisturizing Shampoo 100ml дневен хидратирачки шампон кој е наменет за нормална кон сува коса и кожа на главата кој е формулиран така што содржи мешавина на природни екстрати кои ја хидратираат и кондиционираат косата ,а не ја натежнуваат.Нанесете на водена коса .Масирајте ја косата и скалпот и убаво испалкнете .Овај сет се комплетира на крај со Daily Conditioner 100ml дневен кондиционер за мека коса и лесно стилизирање .Значајно ја кондиционира косата,стимулираќи го скалпот и на тој начин дава здрав изглед на косата.Се употребува за дневно кондиционирање на косата ,овозмужуваќи лесно обликување ,дава рамнотежа и го зацврстува скалпот.После шампонирање ,нанесете мала количина на косата и скалпот и убаво исплакнете .