FANOLA STYLING TOOLS EASY CURL CREAM 250ML

790 ден

Крема за дефинирање кадрици што не се измива.

Категорија: , таг

Опис

Easy Curl – Curl definition cream Крема за дефинирање на кадрици 250ml

Humidity free technology – Нова технологија без влажност за оформување на разни стилови на коса.

Thermo technology – Заштитна технологија од топлина на пеглање, фенирање и други апарати.

Memory technology – За креативни и тренди стилови. Производите со мемори технологија се реактивираат со вода, го одржува долготраен стилот на изработка.