CURLY AND WAVY HAIR SHAMPOO – ШАМПОН ЗА КАДРИЦИ 1000 ML

960 ден

ШАМПОН ЗА КАДРИЦИ 1000 ML

Категорија: , таг

Опис

Ако припаѓате на косата со висок степен на навитканост, едноставно ако имате кадрава коса, Curly Shine серијата на Fanola е наменета само за вас. Збогатена линија со хидролизирани протеини од свила и пченица. Шампонот и маската ви даваат еластичност и дефинирани кадрици со неверојатен сјај, потхранетост и хидратирана коса.