CURLY AND WAVY HAIR MASK – МАСКА ЗА КАДРИЦИ 1000 ML

960 ден

МАСКА ЗА КАДРИЦИ 1000 ML

Категорија:

Опис

Ако припаѓате на косата со висок степен на навитканост, едноставно ако имате кадрава коса, Curly Shine серијата на Fanola е наменета само за вас. Збогатена линија со хидролизирани протеини од свила и пченица. Шампонот и маската ви даваат еластичност и дефинирани кадрици со неверојатен сјај, потхранетост и хидратирана коса.