CAVIAR ANTI-AGING CLINICAL DENSIFYING SCALP TRETMENT 125ML

2,700 ден

Интензивен  третман  за  скалпот, за стимулирање и раст на погуста коса со лесна текстура.Содржи хранливи состојки од витаминска мешавина создавајќи заштита од надворешни честички и екстракт од црвена детелина која помага да се добие густа коса.Погоден за коса која е тенка и кршлива.Создава волумен на косата и спречува идно проретчување и кршење.

Начин на употреба: Се нанесува со блага масажа на веќе измиена коса се додека не се апсорбира третманот.Не се измива.За најдобри резултати, користете го третманот двапати дневно.

Опис

Интензивен  третман  за  скалпот за стимулирање и раст на погуста коса со лесна текстура.