CAVIAR ANTI-AGING RESTRUCTURING BOND REPAIR HEAT PROTECTION SPRAY 125 ML

1,770 ден

Луксузен третмански спреј за кондиционирање кој  помага да се поправи и запечати површината на косата, истовремено обезбедувајќи заштита од оштетување од топлина до 232 степени. Создава заштитна бариера околу прамените на косата за да се спречи кршење, расцепување и разлетување на косата.

Ја содржи ексклузивната технологија за зајакнување на врската со кавијар која помага да се обнови површината на косата и пукнатините на оштетените прамени за да се врати косата на нејзиниот  најздрав изглед и чувство.

Формулиран без SLS/SLES*, Parabens, Phthalates, DEA/TEA и вештачки бои.

Начин на употреба: Се нанесува на влажна и исмиена коса пред стилизирање и не се плакне.

Опис

Третмански спреј за оштетена коса кој истовремено ја штити од топлина при стилизирање.