BONACURE SCALP GENESIS SOOTHING SERUM 100 ML

1,900 ден

Третман за осетлив скалп кој го смирува сувиот и иритиран скалп.  Овој серум со pH 3,5 – 4,5 го смирува скалпот, делумно поради состојките StemCode Complex и витаминот Б5. Состојбата на косата е подобрена и кожата е заштитена, така што иритацијата ќе се појави поретко. Природниот одбранбен механизам на кожата е зајакнат. 

Како да се користи : Измијте ја косата со смирувачкиот шампон Schwarzkopf Scalp Genesis Soothing. Нанесете 10 ml на скалпот два пати на ден. Масирајте го серумот во скалпот за дополнителен интензитет. Не го плакнете .

Опис

Третман за осетлив скалп кој го смирува сувиот и иритиран скалп.