BONACURE SCALP GENESIS SELF WARMING DETOX PREP TRETMENT 100 ML

1,950 ден

Подобрете ја циркулацијата на крвта на вашиот скалп и отстранете ги нечистотиите со овој третман за  за детоксикација. Ако страдате од проблеми со косата како што се првут или мрсен скалп, паметно е да го детоксицирате скалпот пред третманот. На вашата коса и давате детоксикација за да може подобро да ги апсорбира состојките од следните производи. Ова обезбедува поинтензивен третман и подобар резултат! Овој третман работи како пред-шампон и ја формира основата за добар третман на тврдоглави проблеми со косата. Поради ефектот на самозатоплување на овој третман, се подобрува циркулацијата на крвта на скалпот. PEG-8 го обезбедува овој ефект на самозатоплување, оваа навлажнувачка состојка станува топла по контакт со вода. Додадениот витамин Б5 ја балансира содржината на влага во скалпот. 

Начин на употреба: Овој третман се користи пред шампонирање. 1. Проверете дали скалпот е целосно сув  2. Третманот нанесете го на скалпот. 3. Лесно намачкајте го скалпот. 4. Добро измасирајте го производот. 5. Внимателно исплакнете го третманот. 6. Потоа по можност користете шампон од линијата Scalp Genesis, кој одговара на проблемот со косата. За оптимални резултати користете го серумот во комбинација со шампонот од линијата Schwarzkopf Scalp Genesis.

Категорија: ,

Опис

Дерматолошки тестиран пред шампонирачки третман за детокс и прочистување на  скалп.