BONACURE SCALP GENESIS ROOT ACTIVATING SERUM 100 ML

2,300 ден

Серум против опаѓање на косата и за стимулација на коренот. Содржи карнитин тартрат, таурин и Chinacea. Преку овие три состојки скалпот се стимулира да создаде поздрава и пополна коса. Ефектот на факторите за раст се подобрува и состојките ја подобруваат целокупната состојба на косата. Овој серум е вториот чекор од програмата Root Activating. Кога се користи во комбинација со поврзаниот шампон од оваа линија, корените на косата се активираат за да се намали губењето на косата по 6 недели.

Начин на употреба: Измијте ја косата со Schwarzkopf Scalp Genesis Root Activating Shampon. Нанесете 10 ml  на скалпот. Масирајте го серумот во скалпот за дополнителен интензитет. Не го плакнете серумот .

Опис

Серум против опаѓање на косата и за стимулација на коренот.