BLENDS OF MANY REBALANCING TONIC 100ml

850 ден

Нежен тоник за ребаланс на скалпот.

Категорија: , таг ,

Опис

Нежен тоник за ребаланс на скалпот.
Нежно го чисти скалпот, го контролира лачењето на себореа и го намалува првутот.
Се нанесува со прскање директно во скалпот, се масира и не се плакне.