BLENDS OF MANY ENERGIZING LOW SHAMPOO 250ml

550 ден

Нежен енергетски шампон.

Категорија: , таг ,

Опис

Нежен енергетски шампон кој ги чисти длабински косата и скалпот и му дава виталност на влакното, за силна и бујна коса.
Помага при спречување на опаѓање на косата и при зајакнување на истата.