Argan Star Regenerating Mask 500ml

690 ден

Регенерирачка маска со арган и кератин 500ml

 

Категорија: , таг

Опис

Регенерирачка маска со арган и кератин 500ml

Ја расплеткува и ефективно ја потхранува косата давајќи и сјај и ја прави полесна за обликување без да ја натежнува и слепува, ја штити косата и скалпот од штетното влијание на слободните радикали и од стресот на оксидационите процеси. По шампонирањето благо се впива водата со пешкир, и се аплицира маската по целата должина и врвовите, се масира и се остава 3-5минути, потоа се плакне.