ACIDIC BONDING CONCENTRATE PRE – TREATMENT 150 ML

1,990 ден

Интензивен третман за оштетена, процесирана и фарбана коса со најконцентрираната формула на Redken со 14% лимонска киселина + комплекс за нега на врзување за подобрување на силата и отпорноста на косата.Ја поправа косата за 5 минути,ги засилува ослабените врски,додава сјај,кондиционира и намалува фриз ефектот.Неговата кисела формула ја балансира pH вредноста на косата, враќајќи го здравиот изглед, правејќи ја мазна и го намалува кршењето.Се користи пред миење на косата со шампон.

Категорија: ,

Опис

Интензивен третман за оштетена, процесирана и фарбана коса.