3D MEN MOLDING WAX 100ML

1,050 ден

Bосок во крем за силно фиксирање со природна сјајна завршница специјално дизајниран за машка коса.Се нанесува на влажна или сува коса со постојана можност за преобликување.

Категорија: таг

Опис

Bосок во крем за силно фиксирање со природна сјајна завршница.