МY HAIR MY CANVAS SHINE ON DEFINING FOAM 145 GR

1,770 ден

Иновативна веганска пена за сјај што се нанесува на влажно, но се зацврстува со блескав кадифен финиш .Формулата со бел јаглен ја подобрува севкупната мазност и управливост на косата . Формулата со масло од бодликава круша хидрира, се бори против разлетувањето и додава сјајна завршница.

Начин на употреба:Добро протресете ја конзервата и превртете ја наопаку. Распоредете ја количината на дланка во рака и распоредете ја рамномерно од средната должина до краевите . Стилизирајте по желба.

Категорија: , ,

Опис

Веганска пена за подобрување на сјајот која создава дополнителен сјај, мазност и управливост на стиловите кои се сушат на топлина или на воздух. За повеќето типови коса.