Компактна пудра за деколорациjа со 24 к злато со арганово масло и кератин 75gr

500 ден

Компактна пудра за деколорациjа со 24 к злато со арганово масло и кератин 75gr

Категорија: , таг

Опис

Компактна пудра за деколорациjа со 24 к злато со арганово масло и кератин 75gr
Идеална за прамени, бланширање деколорација и други осветлувачки техники.
Нејзината несекојдневна формулација го намалува ризикот од иритација и чувствителност осветлува до 8 тонови.