Компактна пудра за деколорациjа со 24 к злато со арганово масло и кератин 500gr

1,900 ден

Компактна пудра за деколорациjа со 24 к злато со арганово масло и кератин 500gr

Категорија: , таг

Опис

Компактна пудра за деколорациjа со 24 к злато со арганово масло и кератин 500gr
Идеална за прамени, бланширање деколорација и други осветлувачки техники.
Нејзината несекојдневна формулација го намалува ризикот од иритација и чувствителност осветлува до 8 тонови.